^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Επιμορφωτική Συνάντηση Διευθυντών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου το βράδυ, στο σχολείο μας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, το 7ο Επιμορφωτικό Εργαστήριο Διευθυντών με τίτλο "Επιμορφωτικά Προγράμματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου".


Και τι κάνουν τόσοι Διευθυντές μαζεμένοι εκεί; Προετοιμάζουν καιρό τώρα, μια πολιτισμική παρέμβαση στο Αρχαιολογικό Μουσείο για τους μικρούς μαθητές της τοπικής κοινότητας του Ηρακλείου. Δηλαδή πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά κατασκευασμένα για τους μικρούς μαθητές που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο. Έτσι, τώρα πια, το μικρό παιδί που επισκέπτεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου θα μπορεί να παρακολουθήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά της ηλικίας του, από τους ειδικούς παιδαγωγούς.


Ευχαριστούμε τη νηπιαγωγό και υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφερειακής Τζένη Ψαλτάκη και την Σχολικό Σύμβουλο της 6ης Περιφέρειας Ηρακλείου Μαρία Δρακάκη για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους...


Υ.Γ. Σε άλλο χώρο του Σχολείου μας συνεδρίαζε παράλληλα η ομάδα Eυρωπαϊκών Προγραμμάτων του Σχολείου μας, προκειμένου να υποβάλλει έγκαιρα πρόταση στο Εrasmus +1. Την εξαιρετική ομάδα στηρίζουν η κα Παπαζαχαριάκη Μαριλένα, η κα Δασκαλάκη Γεωργία και ο κ. Κυπριωτάκης Ανδρέας.

Copyright © 2013. 4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Rights Reserved.