^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Εορταστική Εκδήλωση

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Αρτεμισία" πραγματοποιήθηκε η Κύρια Εορταστική Εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού για τη Λήξη του Σχολικού Έτους 2013-14. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν κατά σειρά:


1.Τραγούδια από τη Μαθητική Χορωδία του Σχολείου (βίντεο1, βίντεο2) μας σε επιμέλεια του εκπαιδευτικού μουσικής Μυλωνά Στάθη.
2. Προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Χτίζοντας ένα Πολύχρωμο Σχολείο», επιμέλεια Νικολάου Γεωργία, με πρωταγωνιστές μαθητές του σχολείου μας.
3. Προβολή ταινίας μικρού μήκους: «Εκεί που έπεσε ο σπόρος», σκηνοθεσία Κοντούλη Μαριάννα, Χαλκιαδάκη Μαρία, Δασκαλάκη Γεωργία με πρωταγωνιστές μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας.
4. Θεατρικό έργο: «Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά, από τους μαθητές της Στ΄ τάξης, σε σκηνοθεσία Κοντούλη Μαριάννας, Στ 1 Παπαδάκη Κορίνα, Στ2 Παπαζαχαριάκη Μαριλένα.
5. Απονομή μεταλλίων στην ομάδα σκυταλοδρομίας του Σχολείου μας η οποία διακρίθηκε στους Ετήσιους Σχολικούς Αγώνες στίβου.
6. Χαιρετισμός κι Απονομή αναμνηστικών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στους αποφοιτήσαντες μαθητές της Στ΄ Τάξης του Σχολείου μας.
Στο τέλος προσφέρθηκε κέρασμα στους γονείς και τους μαθητές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές του σχολείου για την άψογη παρουσία τους, τους γονείς των μαθητών που μας τίμησαν και μας χειροκρότησαν, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενική προσφορά σε υλικά και κεράσματα αλλά κυρίως τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις εκπαιδευτικούς της Στ΄τάξης κ. Παπαδάκη Κορίνα και Παπαζαχαριάκη Μαριλένα για την όμορφη τελετή αποφοίτησης των μαθητών που θα φοιτήσουν κατά την επόμενη σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο.

 

Copyright © 2013. 4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Rights Reserved.